K4-aktiviteter

2 K4-aktiviteter
Makrelfiskeri og røgning af fisk  

Vi har mandag i uge 36 været ude og fiske efter makrel, som for mig personligt var en lidt længere varende affære, vi startede omkring kl. 17 og blev ved indtil omkring kl. 21, vi var ude og fiske i åbenrå havn da Tor havde insider viden ang. masser af makreller i havnen :)


Det var en aften som bad om tålmodighed og meget forståelse af fiskeri, da jeg ikke har fisket mange gange før og det er meget længe siden sidst, var det spændende at lære de tekniske og praktiske tag ang. fiskeri. 



 Selve røgnings processen gik helt udmærket, dog blev fisken en smule for saltet. Men smagte okay, det var nemt at tilgå denne ovn da vi havde forsøgt at bruge den i weekenden også under bålmaden lørdag. 


Vi oplevede også en stor havørred springe op af vandet, som gjorde at vi også prøvede at fiske efter ørred i håb om at fange noget, dog var vi ikke så heldige! 


Vi gav os god tid til at alle kunne prøve at fiske, som en der ikke har prøvet det længe - var det meget sjovt at prøve. Vi havde ikke vanvittig meget held med os, men det gik nu nok. 

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Praksis afprøvning

Min biotop

Dyrehold - Opgave B